Jourtelefon dygnet runt

021-14 47 70

INFRASTRUKTUR

Vi erbjuder installation och service av gatubelysning, parkbelysning och olika typer av specialbelysningar.

På våra svenska breddgrader är fungerande gatubelysning avgörande för trafiksäkerheten. RA Gruppen erbjuder dygnet-runt-öppen elektrikerjour för att alltid kunna rycka ut med kort varsel och avhjälpa eventuella fel i gatubelysningen.

Vi har lång erfarenhet av arbete med gatubelysning i Mälardalen, men vi erbjuder även installation av gatubelysning, parkbelysning och olika typer av specialbelysningar på andra platser runtom i landet.

Alla våra kunder erbjuds kompetent rådgivning och projektplanering samt ett professionellt genomförande. Vi strävar efter att minska driftskostnader och miljöpåverkan med modern och hållbar teknik.

ANBUD/STARTMÖTE Vid stora förfrågningar får kunden ett anbud, ansvarig projektledare håller startmöte och ansvarar för projektets genomförande.  PROJEKTERING/PLANERING Vi tar fram ett komplett underlag för projektets omfattning baserat på kundens krav och önskemål.  UTFÖRANDE/LEVERANS Alla leveranser sker enligt upparbetade kvalitetsrutiner, uppföljning av projektstatus sker fortlöpande.  SLUTBESIKTNING/SLUTPROV Beroende på leverans eller tjänst utförs slutbesiktning eller slutprov för att säkerställa att alla krav är uppfyllda. SERVICE/JOUR/GARANTI Service under ordinarie arbetstider till alla kunder, 24 timmars jour enligt avtal samt garanti upp till 5 år enligt branschstandard.

Kontakta oss...

Ring oss:

021-470 42 10

Ring vårt journummer dygnet runt:

021-14 47 70

Skicka e-post till oss:

infrastruktur@ragruppen.se

...eller så kontaktar vi dig!

Tack för ditt meddelande! Vi kommer snart att höra av oss till dig.

Ett fel inträffade, var vänlig försök igen.